Myren
Cakiroglu
IS ENERGIEK, SOCIAAL & POSITIEF
Zoals je hierboven al kan lezen in een creatief font, mijn naam is Myren Cakiroglu. Niet lastig, je moet het gewoon uitspreken als majren en kaki-rog-lu. Zie je nou wel zo lastig was dat niet.

Ik volg de opleiding mediavormgeving op het Arcus College. Grapje Techniek College. Sorry, ik zal stoppen met grappen maken. Het Vista College. Ja, onze school is vaak van naam veranderd, maar ze zeggen nu dat de naam voor de komende tijd definitief is. Misschien als je dit leest later, nadat ik dit zoveel jaar geleden heb getypt, is het weer veranderd, geen idee.

Goed, genoeg over school. Ik word er nu, als ik er weer over na moet denken, alweer moe van. Gelukkig mag ik hopelijk binnenkort mijn diploma ophalen. Wel wat later dan de rest. Maar goed als ik hem maar heb toch? Een beetje net als een rijbewijs. Super chill om te hebben, maar het is geen levensbehoefte.

Maar goed, ik zal nog even kort op een formele manier over mij vertellen.

In de tijd dat ik dit schrijf werk ik bij MijnMarketing.com, een full-service marketingbureau, als designer en webdeveloper. In mijn vrije tijd doe ik verschillende dingen zoals muziek luisteren, films en series kijken, voetballen en relaxen met vrienden.

Voor meer over mij en mijn werk kunt u me vinden op mijn website:
www.mine-design.nl