Kaylee
Lukácsi
IS DESIGNER, SECUUR & GEDULDIG
Hallo! Ik ben Kaylee Lukácsi en 19 jaar. Momenteel volg ik de opleiding Signspecialist te Sittard en zit in mijn laatste jaar.

Van jongs af aan ben ik al bezig met tekenen en schilderen. Vandaar dat ik deze studie heb gekozen. Hierin heb ik mijzelf ontwikkeld in het gehele proces van ontwerpen tot produceren. Zodra ik ergens naar kijk, bedenk ik al iets om te kunnen creëren. Het vormgeven van een beeld, hierin ligt mijn passie. In mijn vrije tijd ben ik o.a. bezig met schrijven en creatie.

Ook heb ik tijdens mijn stages veel kunnen leren. Ik heb zelf ontwerpen mogen maken en het uiteindelijk kunnen toepassen. Zoals o.a. de kast die hieronder is te zien. Dit is één van mijn werken waar ik trots op ben, daarnaast ook de zelfontworpen lamp. Ook heb ik mijn eigen stijl gecreëerd. Mijn ervaringen hebben mij hiermee enorm geholpen. Het is stijlvol, maar alsnog wil ik mij hierin onderscheiden en ben ik vooral bezig met kunst.

Dit jaar studeer ik af en zou ik graag willen doorleren in de creatieve industrie om mijzelf meer te ontwikkelen.

Hieronder zijn een aantal werken/projecten te zien waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt. Ook bent u van harte welkom tijdens de expositie. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje!

Instagram: @made.by.kaylee