Jan
Wright
IS GEDREVEN, WORKAHOLIC & PERFECTIONISTISCH
Goedendag allemaal!

De vraag die ons als vierdejaars student wordt gesteld is: ‘’Ik ben…’’Nou, dat is niet moeilijk. Ik ben Wright, Jan Wright. Mag ik me nu een rots in de branding noemen? Dat denk ik wel! Na 4 jaar bloed, zweet en tranen ben ik anderen voorbij gegaan, heb ik ook tegenslagen meegemaakt, maar ben ik vooral trots op mezelf. Een grappige doorzetter met een lach op zijn gezicht, een werk gedreven workaholic, een enthousiast kind, een echte dyslect, een professionele professor, maar vooral iemand met passie en liefde voor dit vak.

Door mijn afkomst pas ik wellicht niet overal tussen. Een beetje Duits, wat Engels en toch nog iets Nederlands, een soort van allochtoon ben ik dus. Maar kunnen wij dit niet beschouwen als een echte creatieve verbinder? Wat dit betreft, vind ik dat wel! Een verbinding van meerdere fronten. Iemand die met iedereen kan omgaan, iemand die voor alles openstaat en natuurlijk iemand die creatief verbindt in het Duits, Engels en Nederlands.

Nou zeg, dan ben ik toch best apart. Een kind/professor/workaholic en allochtoon, die het toch nog allemaal op een rijtje heeft staan. We kunnen misschien nog een “stresskip” eraan toevoegen. Nou ja soms als kip zonder kop rondrennen en stress maken is voor mij soms geen probleem. En toch komt het altijd nog goed. Zoals ik altijd zeg: Doing it the (W)RIGHT way!