Bjorn Zinken
IS FANTASIERIJK, EIGENZINNIG & AMBITIEUS
Een wereld met draken, vliegende auto’s en pratende dieren. Niks is te gek voor mijn fantasie. En dit probeer ik ten alle tijden te laten zien in mijn werk. Natuurlijk houd ik het binnen de perken, maar ik probeer altijd zo creatief mogelijk te zijn in alles wat ik weet te brengen. Mijn naam is Bjorn Zinken en ben een fantasierijke, eigenzinnige en ambitieuze vormgever.

Het schrijven van mijn eigen verhalen is iets wat ik mijn vrije tijd, naast elektrische gitaar spelen, gamen en tekenen, heel graag doe en waar ik mij uren in kan verliezen. Verhalen geïnspireerd door films, games en boeken, verhalen met duizenden woorden, waar geen woord van te veel is geschreven.

‘Storywriting’ zoals we dat noemen, is iets wat ik ook toepas binnen mijn vak. Wat is nou een strak gelikt logo, zonder een achterliggende gedachte? Of een kant en klare huisstijl zonder enig verhaal waaróm je nou juist gekozen hebt voor rood in plaats van paars? En dat is een zeer ondergewaardeerd en onderschatte kracht achter het vormgeven vind ik. Je moet je ontwerp/ idee niet willen verkopen met strakke verkooppraatjes, maar er een geweldig verhaal achter hangen, een verhaal waar je jezelf, en de klant mee overtuigt.

Heb ik jou overtuigd? Mooi!
Ik sta altijd open voor het spreekwoordelijke kopje koffie!