Verena
Snoeren
IS GEDREVEN, AVONTUURLIJK & FLEXIBEL
Hallo daar! Mijn naam is Verena Snoeren. Geboren op 30 augustus 1998, heb ik dan eindelijk mijn 21e levensjaar bereikt. Volwassen! Althans, dat is wat men zegt. Ik ben geboren en getogen in een kleine stad die binnen ons land, gemakkelijk ongemerkt van de radar zou kunnen verdwijnen, Heerlen. Sinds anderhalf jaar woon ik, met enorm veel plezier, in Maastricht. Samen met het meest lieve, gekke en ondeugende wezentje: Pizza, mijn kat.

Sinds welgeteld vier jaar studeer ik mediavormgeving aan het Vista College te Sittard. Ons schoolgebouw op de Rijksweg Zuid, een plek waar ik inmiddels veel herinneringen gemaakt heb. Een plek waar ik hard, en minder hard heb gewerkt. Waar ik veel heb gelachen, maar ook gehuild. Een plek waar ik enorm veel zelfontwikkeling doorgemaakt heb en waar ik inzicht heb verworven in mijn eigen identiteit. Een plek waar ik binnenkwam als een volledig ander mens, dan dat ik nu ben.

Welgeteld vier jaar lang, was ik hier bezig met waar ik dacht dat mijn passie lag. Innovatief denken en vormgeven. Ja, je hebt het juist gelezen, ik dacht. Het is nu niet zo dat ik erachter ben gekomen dat mijn passie hier helemaal niet ligt, maar ik ben er wél achter gekomen dat dit niet hetgeen is waar ik voor de rest van mijn leven mee bezig wil zijn. Ik ben er achter gekomen dat ik een passie heb voor foto- en videografie. Ook heb ik een sterke interesse ontwikkeld voor journalistiek, waar ik mij in het nieuwe hoofdstuk van mijn leven op zal gaan focussen, en wel op de hogeschool in Utrecht.

Geniet van de ontwerpen die ik de afgelopen jaren gemaakt heb, geniet van de expositie!