Vienna
Schaeks
IS CREATIEF, HANDMATIG & PERSOONLIJK
Al van kleins af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Hele dagen kon ik spenderen met strijkkralen, 3d-kaarten, tekenen en knutselen. Velen gingen altijd naar buiten, maar ik was blij binnen. Dat heb ik doorgezet in mijn tienerjaren, maar ik was er niet actief mee bezig omdat ik nooit had gedacht dat ik dit kan combineren met mijn beroep.

Toen ik begon aan de opleiding Mediavormgeving werd ik mega enthousiast en ging ik nieuwe technieken uitproberen. Ik ging los met aquarelverf en markers en begon dat ook te delen op mijn Instagram account:

@ViennartDesigns

Mijn werk is dus onderscheidend omdat ik creativiteit onder andere uit door handmatige technieken toe te voegen zoals aquarel en markers. Hierdoor wordt kunst gecombineerd met design en ontstaat er een persoonlijke touch aan het ontwerp.

Al helemaal wanneer er een persoonlijk tof concept achter ligt. Persoonlijkheid wordt steeds meer trending, doordat we door de vele concurrentie op internet meer moeite moeten doen om om te vallen. Door persoonlijkheid wordt het eigen, en daar houden we steeds meer van!

Bekijk mijn portfolio op
www.viennartdesigns.com