Anne van Heugten
IS SOCIAAL, GEDREVEN & VINDINGRIJK
Altijd heb ik graag weg gewild uit het zuiden. Maar bijna aangekomen aan het eind van mijn opleiding, zie ik hoeveel ik ervan ben gaan houden. Nu ben ik van plan te blijven en te kijken wat Heerlen en omstreken voor mogelijkheden bieden.

Naast naar school gaan, werk ik in het theater. Van kindervoorstellingen tot popconcerten, het is telkens iets anders. Maar ik houd van nieuwe ervaringen en heb die variëteit in mijn werk nodig. Wanneer ik tijd over heb is er een hele waslijst aan hobby’s waarmee ik me kan amuseren en waar ik nu waarschijnlijk vaker de gelegenheid toe krijg. Ook zou ik graag een aantal cursussen gaan volgen, te beginnen met fotografie.
Via stages heb ik een goede indruk van wat de Signbranche inhoudt. Hierdoor weet ik welke technieken en vaardigheden mij liggen. Als Signmaker krijg je het hele maakproces van een product mee. Het mooiste wat ik binnen deze opleiding heb geleerd, je begint met digitale ontwerpen en eindigt met iets tastbaars. Een auto,- of gevelbelettering, enorm spandoek of print op een shirt, tas, muur of kast. Waar ik het voorheen alleen kon bedenken, kan ik het nu echt realiseren. Ik hoop uiteindelijk werk te doen waar ik mijn vaardigheden kan blijven ontwikkelen en waar plek is om af en toe buiten de lijntjes te kleuren.

Intagram: @dekunstvanverbazing
Email: annevanheugten@outlook.com