Leena
Notten
IS OUT OF THE BOX, CREATIEF & GEORDEND
Hi!

Ik zal beginnen met een korte introductie: mijn naam is Leena Notten. Ik ben 20 jaar oud en zit momenteel in mijn vierde jaar van de opleiding Media Vormgeving in Sittard.

Ik omschrijf me zelf als echte doorzetter. Opgeven is geen optie voor mij.

De reden dat ik voor mijn huidige opleiding heb gekozen, is omdat ik van mijn hobby’s graag mijn werk wil maken zoals: Schetsen, fotografie, video’s maken en bewerken. Een goede werksfeer waarin iedereen zich prettig voelt, vind ik hierbij essentieel.

Afgelopen vier jaar heb ik mooie dingen bereikt. Zo ben ik kortgeleden op sollicitatiegesprek geweest, voor een afstudeerstage, bij een van de grootste YouTubers van Nederland: Dylan Haegens. Daarnaast heb ik veel leuke opdrachten mogen doen voor school.

Sinds een jaar heb ik mijn eigen YouTube-kanaal. Het vormgeven, opzetten en vullen van het YouTube-kanaal doe ik allemaal zelf. Ik film en bewerk graag mijn eigen video’s en ben elke week bezig hoe ik deze beter, leuker en mooier kan maken. Ik wil mensen blij maken en laten lachen.

Op deze expositie wil ik al mijn beste werk laten zien aan jou! Ik ben trots op wat ik heb gemaakt en wil me blijven verbeteren. Zullen we samen sparren en nadenken over mooie ideeën?

Mail me: leena@home.nl

Ik zie je daar!