Kristel
Hilkens
IS PERFECTIONISTISCH, OPRECHT & GEDREVEN
Ik ben Kristel, 22 jaar en woon in Sittard. Ik ben een zelfstandig, open en enthousiast persoon. Tevens ben ik zeer gedreven en altijd oprecht en direct in mijn communicatie. Op werkgebied zie je dit dan ook zeer zeker terug. Ik probeer namelijk altijd het beste uit mezelf te halen en diepgang in mijn producten te verwerken / aan te brengen. Ik vind het dan ook interessant om patronen, gedachten en mensen te observeren en te analyseren. Ik wil mijn klanten graag iets mee geven; een boodschap overbrengen of aan het denken zetten, is wat mij betreft een mooi doel om na te streven!

Via een omweg ben ik op deze opleiding beland. Ik begon als een onzekere meid die er niet van hield om uit haar comfortzone te stappen, maar op deze opleiding kon ik niet anders. De afgelopen vier jaar waren stressvol en zwaar, maar dit heeft mij zeker gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Verder heb ik mijn leidinggevende en organisatorische kwaliteiten ontdekt en deze verder kunnen ontwikkelen. Al met al heeft deze opleiding mij veel meer gegeven dan alleen een diploma. Ik zou dan ook graag mijn klasgenoten en docenten willen bedanken voor het bijdragen aan deze ontwikkeling en hopelijk tot ziens!

Interesse in meer opdrachten?

Bekijk dan mijn portfolio op;
kristelhilkens.myportfolio.com