Kim
Meij
IS KE(Ǝ)R.FRĒ, ONBAATZUCHTIG & VROLIJK
Hallo daar,

Welkom op mijn spread. Meijn naam is Kim Meij, 21 jaar oud en bijna afgestudeerde aan het Vista College. Mijn schoolcarrière is een rollercoaster geweest met vallen en opstaan. Dit heeft mij wel geleid naar wie ik nu ben, en al zeg ik het zelf, ik ben vrij enthousiast met de uitkomst.

Nadat ik ben afgestudeerd op deze opleiding, wil ik verder gaan studeren in de design wereld. Vanaf het moment dat ik namelijk aan deze school begon, ben ik nog niet gestopt met het vak lief te hebben. Ik wil hier graag mijn carrière in maken, want zoals ze wel vaker zeggen: maak van je passie je werk.

Wanneer ik bezig ben met mijn opdrachten vind ik het altijd leuk om achter nieuwe manieren van werken, oplossen en denken te komen. Ik vind DTP namelijk ook erg leuk! Heb jij een probleem met Indesign? Ik help je ermee. Wil jij leuke portretfoto’s? Graag! ik ben dol op portretfotografie.

Het lijkt nu allemaal een beetje een verkoperspraatje, waar ik natuurlijk niet over ga liegen. Want natuurlijk wil ik mezelf kunnen verkopen. Maar het belangrijkste is, dat alles wat ik zeg, ik ook meen. Ik ben enorm enthousiast over alles wat ik doe en leer.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kijk dan verder op mijn portfolio website
www.kimeij.nl