Bas Göbbels
IS GEDREVEN, CREATIEF & GESPECIALISEERD
Hey! Mijn naam is Bas Göbbels.
Ik ben 19 jaar oud.
Al van kleins af aan was ik bezig met vormgeven. Het begon met Lego, toen tekenen en toen uiteindelijk begon ik daadwerkelijk dingen te ontwerpen.

Na mijn middelbare school (Die als creativeling erg tegen viel) Kwam ik in 2016 terecht op de opleiding mediavormgeving te Sittard. Vanaf dag 1 merkte ik dan ook dat ik hier precies op mijn plek zat. Langzamerhand begon ik goed te worden in het programma Adobe Photoshop, wat ik mijzelf snel eigen aan het maken was. Hier begon ik kleine klanten mee aan te nemen en dat is hoe mijn eigen bedrijf begonnen is.
Ik had altijd al een grote passie voor motorsport en dan met name Formule 1. Ik ging dus mediavormgeving en Formule 1 met elkaar combineren. Zo maakte ik de zogenaamde livery concepten, posters en nog veel meer. Dit werk zet ik allemaal online om mijn netwerk uit te breiden. Momenteel werk ik internationaal samen met zowel grote als kleine bedrijven en ondernemingen.

Door mijn uitgebreide skillset en met behulp van de tools Adobe Photoshop, Illustrator, XD en InDesign kan ik de klant het complete pakket bieden als het gaat om vormgeving.

Neem een kijkje in mijn portfolio!