Jisse
van Doorn
IS CONCEPTING, BRANDING & MEER
Mijn naam is Jisse van Doorn, 19 jaar oud en ik heb nu al zo’n half jaar mijn bedrijf DribDesign lopende. Ik heb veel klanten die ik altijd de beste kwaliteit designs bied. Als grafisch ontwerper betekend het niet alleen dat je mooie designs maakt van kwaliteit, maar ook het juist communiceren met je werk en de klant is belangrijk. Achter al mijn werk zitten bergen met proces, en is alles tot op de puntjes uitgedacht. Ik ontwerp heel veel soorten media uitingen, of ze nou interactief zijn of puur drukwerk, ik ontwerp het voor u.

In mijn werk ziet u veel sneaker gerelateerde ontwerpen en media uitingen naar voren komen, dit komt omdat hier een van mijn interesses liggen, en omdat ik stage heb gelopen bij Sneakerbaas. Sneakerbaas is een van de grootste online webshops speciaal voor exclusieve sneakers, en ik heb hier dan ook veel geleerd van pixel-art tot het maken van goeie werkende video animaties.

Naast dat ik dit allemaal heb gedaan en er heel erg trots op ben wil ik mijn kennis en portfolio veel meer uitbreiden, en sta ik voor alles open. Denk hierbij aan huisstijlen voor uw bedrijf en of posters, flyers, website designs, banners en nog veel meer. Ook heb ik mijn eigen illustratie stijl waar ik misschien voor u iets mee kan betekenen. Denk hierbij aan dingen illustreren die boodschappen communiceren met uw klanten etc.

Ik hou me dan ook echt aan de richtlijnen en communicatie wensen van de klant. Ik werk heel professioneel, er gaat bij mij niks de deur uit als het niet tot op de puntjes is uitgewerkt.

Denkt u geïnteresseerd te zijn in mijn bedrijf, bijvoorbeeld als u een nieuwe branding of meer nodig heeft voor een bedrijf of instantie? En of andere dingen waar u denkt mij nodig te kunnen hebben? Neem dan gerust contact met mij op!