Fleur Dielemans
IS FLEURIG, PERFECTIONISTISCH & TOEGEWIJD!!!
Kleurrijk, veelzijdig en een hoopje perfectionisme. Ik ben Fleur, de vrolijke en soms wat chaotische perfectionist. Een goed oog voor kleur en details. En gefascineerd door alles wat om mij heen gebeurt. Een hoofd vol met gedachtes, daardoor snel afgeleid, maar altijd toegewijd en maak af waar ik aan begin. Ik ontzettend van leuke, schattige spulletjes die je neer kunt zetten, ruimtes aankleden met plantjes en mijn muur volhangen met dingen die mij inspireren op het moment. Daarnaast is muziek erg belangrijk, want daar haal ik veel inspiratie uit.

Overal waar ik ben en om me heen kijk, zie ik wel íets wat mij inspireert. In mijn omgeving of online. Zo raak in geïnspireerd door vormgevers, illustratoren en artiesten. Muziek is een belangrijk deel in mijn leven. Het is vaak sfeerbepalend en sfeer speelt een belangrijke rol in hoe ik mij voel. Zo is mijn muzieksmaak door de jaren heen veranderd en luister ik wat ik leuk vind.

Zo is mijn stijl in vormgeving natuurlijk ook door deze 4 jaar veranderd, door een eigen stijl gecreëerd te hebben door dingen uit te proberen. Zo vind ik huisstijlen maken, illustreren/tekenen en boekjes opmaken erg leuk. Maar er is zoveel meer te ontdekken. In muziek, vormgeving en illustreren en nog veel meer. Er komt altijd iets nieuws bij en je kunt altijd nieuwe dingen proberen en leren. Dit maakt ons allemaal anders, en dat is interessant om te zien. 20-jarige ik heeft al veel meer geleerd door de jaren heen, maar je zult elke dag weer iets nieuws leren en dat is natuurlijk ontzettend leuk!!!

Nieuwsgierig geraakt? Neem een kijkje op mijn Instagram pagina @fleururru voor illustraties!