Gulsah Çelebi

 

Naam als een gerecht met een vleugje chaos! @itsgoulash

 

Abnormale kenmerken in gezichten, gekke patronen, komische illustraties en sterke vrouwen hebben altijd al mijn aandacht getrokken. Sinds kleins af aan ben ik gaan zoeken naar exceptionele illustraties, verhalen, mensen en het is grenzeloos. Ik wist meteen dat ik hier deel van wilde zijn.

 

Hallo hallo, ik ben Gülsah, een fantasierijke aspiring artist met een passie voor punkmuziek.

 

Als je naar mijn werk kijkt dan krijg je waarschijnlijk al een idee wat er allemaal afspeelt in mijn hoofd. Toen ik begon met mijn opleiding had ik eigenlijk geen idee wat ik nou precies wilde creëren, maar ik wist wel dat ik aan deze opleiding wilde beginnen. Nu het einde van de tunnel zichtbaar is kan ik zeggen dat ik eindeloos aan illustraties en fotografie wil werken.

 

Ik word er zo vrolijk van wanneer ik mijn duistere (en komische) illustraties deel met de wereld, want de opmerkingen zijn altijd enthousiast en verschillend. Daar haal ik mede voldoening uit:)

 

De opleiding Sign heeft mij geïnspireerd om mijn eigen comic-boek uit te brengen waar ik mijn gekke verhalen in plaatwerk kan delen! Deze school heeft mij geleerd dat niks onmogelijk is waardoor dromen een realiteit worden, als je maar een visie hebt.