Allison Koog

 

Als je me 4 jaar geleden had verteld dat de opleiding zo zou omvliegen, had ik misschien eens raar naar je gekeken. Want laten we eerlijk zijn: school blijft school.  Maar deze opleiding was voor mij de juiste keuze en ben ( de meeste dagen, want ja, deadlines ) met veel plezier naar school gekomen.

 

Maar laat ik me eerst even voorstellen. 

 

Hoi! Mijn naam is Allison Koog, een 21 jarige perfectionist met altijd een glimlach op haar gezicht. En mocht je zin hebben om even te kletsen, ben je bij mij aan het juiste adres. 🙂 

 

Een paar woorden die mij goed zouden omschrijven zijn: Leergierig, creatief, enthousiast, maar ook bescheiden. Mijn favoriete bezigheid is collages creëren. Het interesseert me namelijk mateloos dat je van bestaande items een hele nieuwe wereld kan vormen. Mede hierdoor is ook mijn voorliefde voor kunst ontstaan. 

 

Alles en iedereen inspireert me. Of het nu gaat om patronen op kleding, juwelen of muziek. Overal is iets uit te halen. Bij mij is het het liefst zo kleurrijk en bont mogelijk.

Deze school heeft me veel kansen geboden, waaronder een buitenlandse stage naar Valencia. Deze ervaringen zal ik niet snel vergeten en altijd met me mee dragen.